Kauppakassi.com - kaupunkilaisen oma nettiruokakauppa


Kun haluat säästää aikaa ja itseäsi, Kauppakassi on valmiina palvelemaan Sinua. Yhä useampi kaupunkilainen on jo oivaltanut verkkokaupan kiistattomat edut – ajansäästön ja laajan tuotevalikoiman.

Kauppakassi on vuonna 2009 perustettu päivittäistavaran verkkokauppa, joka kuljettaa tilaamasi tuotteet kotiovelle tai firman tiloihin – nopeasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Myymme ja toimitamme peräti 7 000 erilaista päivittäistavaraa pääyhteistyökumppanimme Metro-tukun laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta.

Liiketoimintamme on pienimuotoista ja asiakaslähtöistä. Panostamme erityisesti henkilökohtaiseen palveluun, ja meiltä liikenee aina hetki aikaa kuunnella asiakkaidemme toiveita. Motivoituneilla ja ammattitaitoisilla avainhenkilöillämme on pitkä yrittäjätausta sekä asiantuntemus päivittäistavarakaupan alasta.

Liiketoimintastrategiamme perustuu laadukkaille, tunnetuille ja turvallisille tuotteille sekä henkilökohtaiselle asiakaspalvelulle. Keräämme tuotteet huolellisesti Metro-tukun laajasta valikoimasta ja hoidamme kuljetukset itse.

poimintaKilpailijoita huomattavasti laajemman tuotevalikoimamme ja tuotteiden jatkuvien hintavaihteluiden vuoksi emme valitettavasti pysty ylläpitämään ajan tasalla olevaa hinnastoa netissä. Voit halutesssasi tiedustella tuotteiden hintoja puhelimitse.

Tilaus maksetaan toimituksen yhteydessä, milloin voitte ennen maksamista tarkistaa tilaamienne tuotteiden hinnat.

Miksi suotta raahautua väsyneenä kauppaan, kun Kauppakassista ostaminen säästää aikaa ja vaivaa: ei jonotusta, ei tuotteiden etsintää loputtoman isoissa marketeissa saati sitten painavien ostoskassien raahaamista.

Palvelemme mielellämme myös yrityksiä. Tilaamalla meiltä säästät yrityksesi henkilöstöresurssia ja logistiikkakustannuksia vähentämällä hankintojen tekemiseen kuluvaa aikaa.


 

Tapahtumia

kauppa.fiKauppa.fi kirjoitti artikkelin palvelustamme otsikolla Uusi ruokakauppa avasi ovensa verkossa.

" Uusi päivittäistavaroiden verkkokauppa on avannut ovensa. Kauppakassi.com mainostaa tarjoavansa suuren päivittäistavarakaupan valikoiman, peräti 7000 tuotetta, lähikaupan hinnoilla."

lue artikkeli »

Kauppiaat

juhani vahtera

Juhani Vahtera

Uuden sukupolven ruokakauppias joka haluaa tuoda hyvän ruokakaupan kotiovellesi. Jo äidinmaidosta peritty kauppiuus kulkee mukana uudessa netti/puhelinkaupassa. Suuri intohimo ruokaan ja ruuan valmistukseen näkyy myös kuvasta.

Hyvä ruoka lähtee aina mielestäni hyvistä raaka-aineista. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Jaakko Suomalainen

Jaakko Suomalainen

Jaakko on urheilumiehiä henkeen ja vereen. Monta vuotta Jaakko on elättänyt itsensä jääkiekkomaalin tolppien välissä monissa eri maissa. Tämän huomaan hänen tavastaa tehdä työ loppuun asti ja täydellisyyttä hipoen. Intohimo ruokaan ja ruuan valmistukseen takaavat hänestä loisto kaverin tähän hommaan.