Yritys

Kauppakassi.com – palveleva nettiruokakauppa

Kun haluat säästää aikaa ja itseäsi, Kauppakassi on valmiina palvelemaan Sinua. Yhä useampi kaupunkilainen on jo oivaltanut verkkokaupan kiistattomat edut – ajansäästön ja laajan tuotevalikoiman.

Kauppakassi on vuonna 2009 perustettu päivittäistavaran verkkokauppa, joka kuljettaa tilaamasi tuotteet kotiovelle tai firman tiloihin – nopeasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Myymme ja toimitamme peräti 7 000 erilaista päivittäistavaraa pääyhteistyökumppanimme Metro-tukun laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta.

Liiketoimintamme on pienimuotoista ja asiakaslähtöistä. Panostamme erityisesti henkilökohtaiseen palveluun, ja meiltä liikenee aina hetki aikaa kuunnella asiakkaidemme toiveita. Motivoituneilla ja ammattitaitoisilla avainhenkilöillämme on pitkä yrittäjätausta sekä asiantuntemus päivittäistavarakaupan alasta.

Liiketoimintastrategiamme perustuu laadukkaille, tunnetuille ja turvallisille tuotteille sekä henkilökohtaiselle asiakaspalvelulle. Keräämme tuotteet huolellisesti Metro-tukun laajasta valikoimasta ja hoidamme kuljetukset itse.

Kilpailijoita huomattavasti laajemman tuotevalikoimamme ja tuotteiden jatkuvien hintavaihteluiden vuoksi emme valitettavasti pysty ylläpitämään ajan tasalla olevaa hinnastoa netissä. Voit halutesssasi tiedustella tuotteiden hintoja puhelimitse.

Tilaus maksetaan toimituksen yhteydessä, milloin voitte ennen maksamista tarkistaa tilaamienne tuotteiden hinnat.

Miksi suotta raahautua väsyneenä kauppaan, kun Kauppakassista ostaminen säästää aikaa ja vaivaa: ei jonotusta, ei tuotteiden etsintää loputtoman isoissa marketeissa saati sitten painavien ostoskassien raahaamista.

Palvelemme mielellämme myös yrityksiä. Tilaamalla meiltä säästät yrityksesi henkilöstöresurssia ja logistiikkakustannuksia vähentämällä hankintojen tekemiseen kuluvaa aikaa.

Palveluntarjoajan yhteystiedot:

Tmi J:Vahtera  Kouluntie 86 05100 Röykkä, Suomi.
Puhelin 040 7065719
sähköposti juhani.vahtera (at) kauppakassi.com
www.kauppakassi.com Y-tunnus: 2456389-5