Usein kysyttyä

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Miksi toimintanne pääpaino on puhelinpalvelussa?

Pääpaino toiminnallamme on ikääntyvissä ihmisissä joiden kaupassa käyntiä haluamme auttaa. Tämän takia puhelin on paras väline ja keskitymme siihen. Puhelimessa palvelu on henkilökohtaisempaa ja ostoslistat saadaan tehtyä asiakkaalle helposti.

Miksi sivuillanne ei näy tuotteita?

Haluamme tarjota asiakkaillemme koko Metro-tukun valikoiman joka on n.7000 tuotetta. Erittäin suuren tuotemäärän ajallaan pitäminen on työlästä. Tämä olisi niin kallista ja aikaa vievää, että se heijastuisi väistämättä hintoihin .Mikäli verkkokauppaa kohtaan kohdistuu runsaasti kysyntää, harkitsemme jatkossa palvelun aloittamista.

Mistä tiedän paljonko tuotteet maksavat?

Tuotteiden hinnat vastaavat pienten lähikauppojen hintatasoa. Tuotekohtaisia eroja tietysti löytyy. Lopullisen ostopäätöksen asiakas tekee vasta kun tuotteet toimitetaan asiakkaan kotiovelle. Asiakas saa kuitin, josta voi tarkastaa tilaamiensa tuotteiden hinnat.

Mitkä ovat toimitusalueenne?

Toimitusalue on n. 10km Helsingin ja Espoon keskustasta. Tämä on suuntaa antava ja olemme varsin joustavia toimitus alueen suhteen, joten ota reippaasti yhteyttä niin katsotaan voimmeko toimittaa teillekin.

Mistä tiedän mitkä tuotteet teillä on valikoimissa?

Valikoimissamme on n.7000 tuotetta. Määrä vastaa suuren marketin valikoimaa, on siis todennäköistä, että lempituotteesi löytyvät valikoimasta. Mikäli tilauksessanne on jotain sellaista mitä ei ole valikoimissamme ole, niin otamme teihin yhteyttä. Olemme tapauskohtaisesti hakeneet muualta sellaisia tuotteita joita valikoimissamme ei ole ollut.

Mistä tiedän, että tuotteet ovat tuoreita ja laadukkaita?

Kaikki tuotteet kerätään kauppiaiden toimesta. Meille on kunnia asia, ettei huono laatuista tavaraa toimiteta. Kaikki tuotteet toimitetaan kylmäkuljetuksena, joten on helppo seurata tuotteiden lämpötilaa. Tavaroiden toimitus tapahtuu välittömästi keräilyn jälkeen joten välivarastointia ei suoriteta.