Läheltä ja nopeasti

Verkkokauppa

Elintarvikkeiden kysyntä verkossa on vallitsevan tilanteen johdosta suurta!
Keräsimme verkkokauppaan muutaman valmiin tuotepaketin. Näillä täytät helposti kuivatavarakaapin tai täytät akuuttia herkkunälkää herkkulaatikolla . Laatikon pystyy tilaamaan myös tuttavalle tai sukulaiselle. Toimitus on tällä hetkellä seuraavalle arkipäivälle Helsingin ja Espoon alueelle. Laatikko maksetaan etukäteen ja toimitetaan haluttuun osoitteeseen. Lähikontaktia ei synny, kun maksukin on jo hoidettu.
Normaalit tilaukset tehdään niin kuin ennenkin.Tuttu vapaamuotoinen tilauslomake löytyy sieltä mistä aina ennenkin. Puhelinpalvelun iloinen henkilökunta palvelee myös tutusti numerossa 0407177343 arkisin 9-16.
Verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppakassi.com/kauppa

Toimimme pääsääntöisesti Helsingin ja Espoon keskustan alueella ja liepeillä mutta sovittaessa kauempanakin. Toimitus arkipäivisin klo 09.00-18.00.

Koronapandemian aikana toimitamme 9-18 välillä. Toimitusaikojen arviointi on tällä hetkellä haastavaa. Suosittelemme tilaamaan hyvissä ajoin. Pystymme toimittamaan rajallisen määrän päivässä. Lisätiedot puhelimitse.

Tavarat keräämme Metro-tukun erittäin kattavasta valikoimasta kulloinkin vallitsevan markkinatilanteen mukaan ja toimitamme ne kylmäautoilla kylmälaatikoissa.

Tilaamalla meiltä säästät sekä itseäsi että aikaasi! Kauppakassi.com soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ikäihmisille tai liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hoidamme myös yrityksesi palaveritarjoilut kätevästi suoraan paikan päälle.