Aihearkisto: Ajankohtaista

Meidän kauttamme on taas tänäkin vuonna mahdollisuus tilata helpot ja edulliset Joulukorit suoraan perille toimitettuna. Meillä on valmiita koreja tai sitten toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset korit. 

Joulun 2016 aukioloajat

Kauppakassi.com viettää joulua 24. ja 25. päivä joulukuuta. Muina päivinä palvelemme normaalisti.

Tammikuun 1. päivä ollaan myös suljettu.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

JOULU LÄHENEE!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä joululahjoista helpolla. Tilaa meiltä laadukkaat joulukorit toimitettuna lahjan saajan ovelle asti. Ota reilusti yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää.

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta vuotta

Kauppakassi.com haluu toivottaa kaikille huippu hyvää Joulua. Joulu on aika jolloin saa vietetään aikaa läheisten kanssa. Tuon aaton sattuessa tänä vuonna keskiviikolle niin mekin saamme viettää aikaa kaikkein läheisimpien kanssa. Joulu lomamme on siis 24-28.12. Samalla haluamme kiittää asiakkaitamme vuodesta 2014 te olette meidän kanssamme tehnyt siitä huikeen!!! Jatketaan samaan rataan myös vuosi 2015.

Kauppakassi.com Joulun aukioloajat

Kauppakassi.com palvelee jouluna normaalisti 23:ään päivään asti. Olemme suljettuna 24-28 päivät. Tämän jälkeen palvelemme normaalisti pois lukien 1.1 jonka olemme suljettuna. Samoin Loppiaisena 6.1 olemme suljettuna.

Hyvää joulua

 

JOULUKORIT NYT TILATTAVISSA!

Ota reilusti yhteyttä niin teemme juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat elintarvikejoululahjakorit. Korin pohjana voidaan käyttää joko perus pajukoria, puista leikkuulautaa tai mitä ikinä keksitäänkään!

Kori täytetään haluamillanne elintarvikkeilla ja pakataan sellofaaniin. Toimitamme korit haluttuun paikkaan tai vaikka suoraan lahjan saajan kotiin asti.

Ota yhteyttä, vielä ehdit päästä lahjakorien kanssa helpolla. Yhteydenotot tai puh 040 7177343